8 BV's die kattenvals zingen

Vanavond zingen 12 BV's de longen uit hun lijf in het Eén-programma "Stars for life". Onder meer tv-kok Sofie Dumont en politicus Wouter Van Besien wagen zich op het podium. Of ze ook effectief kunnen zingen, valt af te wachten. In het verleden ging het niet altijd perfect: 8 BV's die zich belachelijk maakten op tv.

  1. Sabine De Vos

Sabine De Vos uitte zich op de eerste verkiezing van de Sportpersoonlijkheid van het Jaar als supporter van Racing Genk. Alleen had ze zich iets anders mogen uiten dan met dit nummer "In wit en blauw".

  1. Martine Tanghe

Wij houden van Martine Tanghe, maar het gezegde "schoenmaker blijf bij je leest" was zelden zo goed gekozen.

Johan Vande Lanotte

Voor het programma "Witte Raven" wordt SP.a-politicus omgetoverd tot een musicalster. Er is toch nog wat werk aan, zo te horen...

Tanja Dexters

Oké, Tanja Dexters probeert wel vaker te zingen, maar dit dieptepunt uit Eurosong 2002 is te goed om te laten liggen.

Nico Mattan

Wielrenner Nico Mattan geeft zich in ieder geval volledig, maar wij zijn er nog niet uit welk nummer hij precies probeert te zingen.

Leen Demaré

Radiopresentatrice Leen Demaré heeft een kwalijke reputatie wat vals zingen betreft, maar hier bakt ze het wel heel bruin.

Paul Jambers, Jan Van Rompaey en co

Paul Jambers, Jan Van Rompaey, William Van Laeken en Paul Muys waren serieuze reportagemakers, maar in De Droomfabriek lieten ze zich even van hun andere kant zien. Pijnlijk, maar wel grappig.

Bart De Pauw

Bart De Pauw smijt zich volledig op de tonen van "Is she really going out with him". Het fragment komt uit "Het geslacht De Pauw", dus wellicht wordt hier een loopje met de waarheid genomen.

Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst