5 dieren die je Instagramfeed opbeuren

Werelddierendag. De perfecte gelegenheid om je dagelijkse dosis ‘cute’ op te drijven. En laat dat nu net hetgeen zijn dat deze dieren via Instagram doen. De bekende viervoeters hebben meer followers dan onze eigen Eerste Minister.

Darcy the Flying Hedgehog (@darcytheflyinghedgehog)
Ons brengen ze slechts spontane bezoekjes, maar in Amerika zijn egels gegeerde huisdiertjes. De bekendste van zijn soort is zonder twijfel Darcy. De Instagramfoto’s met het bolvormige diertje brengen de nodige ooohs en aaaahs teweeg.

Lil Bub (@iamlilbub)

Lil Bub is een kat, geboren met genetische afwijkingen. Zo stopte zij op een bepaald moment met groeien en hangt haar tong constant uit haar mond. Zij weet iedereens hart te veroveren en heeft ondertussen ook al een eigen YouTube-kanaal. De opbrengsten van Lil Bub’s merchandise gaan rechtstreeks naar een goed doel.

Wat vind je van Lil Bub’s Miley Cyrus-imitatie?

Yogurt the Pirate Dog (@yogurt_thepirate)
Een andere, nogal vreemde, viervoeter is Yogurt the Pirate Dog. Deze chihuahua heeft maar één oog, maar dat weerhield ‘m er niet van een echte Instagramsensatie te worden.

Balki Bones (@balkibones)
Dieren met een afwijking doen het blijkbaar goed op Instagram, want ook Balki Bones verschijnt dagelijks in talloze Instagramfeeds. De Havaneser verloor een van zijn poten door een ongeluk, maar liet dat zijn energieke zelf niet aantasten.

Norm the Pug (@jermzlee)
Onze persoonlijke favoriet is Norm the Pug, een mopshond die ervan houdt selfies te nemen en keer op keer een glimlach op je gezicht tovert. De foto’s zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar zijn ook een knap staaltje fotografie. Volgen, die handel!

Lees Meer
Sambal

Gebruiksvoorwaarden - Klantendienst